Korunk
A sötét középkor is jobb volt
mint ez a földi pokol
háború és kábítószer:
ennyi a jelenkor
Minden, de minden eladó lett
nincsen már becsüéet
aki becsületesen él, annak
nem jut, csak fakereszt
Az istent most pénznek hívják
a templomot plázának
ide degradálódtunk hát
s erre nincs bocsánat
Ha Isten volt is
hát elhagyott minket
embereket
mert a Föld lassan
embert nem hord hátán
csak férgeket
Az ember névre
méltatlan lett hát
a hatalmas ember
s földi poklot
kreált magának, mely csak
illúziótenger
2005. 08. 27.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.