Álom és valóság
Egy álom
pusztán a lét
a lét pedig
pusztán egy álom
keresem értelmét
de sajnos nem találom
Tán nem is
létezem
s magam is
álmodom magam
kérdések tengere létem
lelkem pedig
nyugtalan
Ki adhat hát választ?
mi hát az igazság?
álom és valóság
vagy csak álom a valóság?
Talán nincs is válasz
s így nem is kell, hogy válassz
álom és valóság között
hisz akár van valóság
akár csak álomvilág
az egyik ott van
a másik mögött
2005. 08. 24.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.