Valóság
Egy pillanat
egy töredék
időfoszlány
egy szakadék
Egy porszemnyi semmi a valamiben
Egy porszemnyi valami a semmiben
Egy vízcsepp a tengerben
egész tenger a vízcseppben
Minden csak
anyag
s az anyag
semmi
a semmi pedig
maga is
valami
A lét sem
létezik
az ember sem
vétkezik
hisz csak
anyag
az anyag pedig
semmi
Tér és idő:
csupán relatívumok
emberi életek:
csupán semmipillanatok
Mert pusztán semmiből
áll az egész világ
a semmi pedig
maga a valóság
2005. 08. 16.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.