Földi menny és pokol
Mindkettő itt van
a Földön
csak tudni kell
hol keresd
csupán csak
választanod kell
s elég erősnek
lenned
Két út, két ajtó
áll előtted
döntsd el, melyiket nyitod
de hogy melyik hová vezet
azt is neked kell tudnod
Nem is oly nagy
a különbség
a játszma gyakran fordul
egy pillanatban még nevettél
másikban a könnyed csordul
De mikor már a kör bezárult
kitörhetsz még belőle
ha már mindenki elárult
lelhetsz még segítőkre
A kormánynál csak mi vagyunk
sokszor máson nem múlik
csak rajtunk
hogy végül mit is teremtünk meg:
saját mennyünk
vagy poklunk
2005. 08. 06.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.