A célok már elhomályosultak
ha egyáltalán célok voltak
vagy az egész talán nem volt más
mint öncsalás és önámítás
Egyre több kapu zárul be
árnyalakok vesznek körbe
felbukkannak, majd el-eltűnnek
de biztos pont nincs köztük egy sem
Nincs megoldás, nincs feloldás
innen már csak egy kiút van
egy kapu tán még nyitva áll
ebben az árnybirodalomban...