A legnagyobbak
Úgy irigylem őket
kik egyszerűen élnek
s ha eljön az ideje
a haláltól sem félnek
Én sosem leszek ilyen
nem tartozom közéjük
de azért még hiszem
hogy tanulhatok tőlük
Mert bár kicsinek látszanak
jelentéktelennek
csupa nagy betűvel
főleg ők az EMBEREK
Ha kitűnsz, csak gyötrelem
légy inkább szürke egér
az egyszerű boldogság
ennyit bizony megér
A szürke egerekről
ha már eltávoztak
csak akkor derül ki
hogy ők a legnagyobbak...
2005. 07. 18.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.