Sólyom
Száll a sólyom
a kék égen
szabadon
a végtelenben
Észre sem veszi
lesnek rá
magát halhatatlannak hiszi
nem törődik semmivel hát
De vadász les rá odalentről
hiába száll oly magasan
lövés dördül. golyó süvít
és célba is talál, pontosan
Egy pillanat csend, és vége
lassan hull alá a madár
szárnyalása így ért véget
s tán minden sólyomra ez vár
Mert a vadász mindig ott van
nem ismer könyörületet
őt nem érdekli semmi más
csak hogy végre mikor lőhet
2005. 07. 02.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.