Az életem nélküled Rikének X.
AZ ÉLETEM NÉLKÜLED
..
Rikének X.
Az életem Nélküled már nem érhetne semmit,
Küzdöttem hogy megtaláljam életem Szerelmit
Akivel majd Boldog leszek, óh mennyire vágytam,
Lelki szemeimmel mindig csak Rikét Őt láttam.
Szép szemeit, csábos ajkát, mikor felém nyújtja,
Ki nem mondott szavaival fülembe azt súgja:
Úgy Szeretlek ahogy senkit, én is Terád vártam,
A felkelő Napvilágban jöttödet már láttam
Akkor mikor csak azt hittem, szellők szárnyán jössz el,
Vidámságot békét hozva csókolsz oly erővel
Ahogy senki nem csókolt még amióta várom,
Szerelmetes Boldogságos jövőt hozó párom.
Az életem Nélküled már merre is haladna,
Boldogság helyett sehova, vagy a kárhozatra ?
Úgy Szeretlek Kicsi Párom ahogy soha senkit,
Elfeledve messze űzve múltamnak keservit.
Menjünk együtt most már ketten, Boldogságunk útján,
Oltsuk szomjunk csókos ajkkal Afrodité kútján.
Adjunk hálát Istenünknek, köszönjük hogy élünk,
Amikor a Boldogságunk Szigetére érünk.
Ott ahol már nincsen bánat, gyönyörű ott minden,
Drága Rikém Szép Szerelmem, megtalált Kis Kincsem.
Csordult szívvel Szeress engem, mosolyogjon arcod,
Érjen végre mindörökre a Te régi harcod
Amelyet a boldogságért, Szerelmedért vívtál,
Amikor szép szigetünkre engemet elhívtál.
Boldog vagyok, itt Vagy vélem Tündérrózsám Szentem,
Mindörökre Szeretsz most már a szívemmel érzem.
Csókolj, ölelj, simulj hozzám , hisz oly szép az élet,
Nincs már bánat, szép lesz jövőnk, amelyet most érzek
Eljönni majd , bízva Benned, hiszen úgy Szeretlek,
Soha többé , soha most már sehol nem kereslek
Hiszen itt Vagy mindig velem, csókra nyújtva ajkad,
Nekem adtad mindenedet, nem nevetnek Rajtad
Azok akik nem is bíztak, nem csodáltak Téged,
Mert azt hitték Neked most már szerelemmel véged
Egy életre, egy halálra, Ne legyél már Boldog,
Neked csak a munka legyen, semmi más nem dolgod.
Ne higgy soha hazug szónak, Drága Szép Szerelmem,
Itt vagyok én Valentinus, Szeress most már engem.
Az életem Nélküled már nem érhetne semmit,
Van jelenünk, lesz szép jövőnk, megérdemlünk ennyit.
Zirc, 2005. Október 14. 0:20
ifj. Nagy Bálint
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.