Lassan magába zár
körülvesz és elnyel
mindenképpen elér
így félni tőle nem kell
Halkan leszáll az éj
s nyom nélkül eltűnsz benne
halványul, majd elvész a fény
akárha gyertya lenne
De az éj mindig véget ér
s a nap újra felkel
az ember többször meghal, majd él
de nyugalomra nem lel