Vonat
Nem kéred, hogy felszállhass
de elindul a vonat.
Csak előre robog
vissza soha nem tolat.
Ha egy megállót kihagysz
nincsen már visszaút
a vonat nem vár, halad
megállíthatatlanul.
Meg kell hát, hogy gondold
hol állsz meg, hol szállsz ki
legyen rá jó okod
ne győzzön meg akárki.
Halad, halad, halad
ha lehet, minél tovább
de útja nem végtelen
egyszer mindenképp megáll.
És akár tetszik, akár nem
senkinek nem jut más
egyszer ki kell szállni
ott a végállomás...
2005. 06. 18.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.