Egy vagy...
Szádhoz érve más íze van testednek,
húsod két kezemben, melled
omlik, csókod porlik, könnyű sütemény
vagy, étek, ágy, ha benned fekszem, paplan
alatt hő, esti bor zamata,
könnyű fűszer, gőzölgő fény, mosoly, egy
vagy, ki átringathat
világomból egy másikba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.