MI VAGY NEKEM ? Rikének V.
Semmiből kerültél elő kit mindig kerestelek,
Minden lettél nekem amikor már megszerettelek.
Olyan szerelemmel válaszolsz mire mindig vágytam,
Tebenned az igaz boldogságot megtaláltam.
Betöltöd a nappalom, betöltöd minden éjszakám,
Úgy érzem minden pillanatban Te is gondolsz reám.
Hiányzol amikor nem láthatlak Téged Kedvesem,
Ígérd azt nekem hogy örökre már itt maradsz velem.
Nélküled már semmi vagyok, elraboltad szívemet,
Forró csókkal elhalmoznám gyönyört adó testedet.
Mi Vagy nekem Drága Rikém, Imádlak én oly nagyon,
Földre szállott Kis Angyalkám, megvalósult álmokon.
Úgy Szeretlek ahogy senkit, Szerelmetes Kis Cicám,
Szép szemedbe belenézek, ahogy mosolyogsz reám.
Csengő hangod örökké és három napig hallgatnám,
Édes ajkad közbe - közbe hosszan forrón csókolnám.
Életemet felkínálom, Neked adom mindenem,
Cserébe csak azt kívánom, síron túl maradj velem.
Örömkönnyek a szemembe, mikor csak Rád gondolok,
Boldogságot ígérnek a jövőt adó holnapok.
Veled szép csak minden percem, Boldogságom Szigete,
Erről dalol minden madár, erről szól az éneke.
Szeress nagyon Kicsi Rikém, értelme az életemnek,
Elrablója börtönőre, boldogságos szívemnek.
Semmiből kerültél elő kit mindig kerestelek,
Minden lettél nekem amikor már megszerettelek.
Olyan szerelemmel válaszolsz mire mindig vágytam,
Tebenned az igazi boldogságot megtaláltam.
Betöltöd a nappalom, betöltöd minden éjszakám,
Úgy érzem minden pillanatban Te is gondolsz reám.
Zirc, 2005. Július 12.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.