Tudod milyen lehet
porszívó martalékának lenni..
felszív a létezés,
apránként kotorja fel a zugokat,
az emlékek vibráló csomói
apró porcicák csak
a beláthatatlan időben.
Hitted tiéd marad
de már csak fekete lyuk
az óriási gépezetben.
A porszívó idő
végülis
nem túlsok maradékkal vígasztal.