Segítek!
Képzeletben lelked labirintusát járom,
De nem a szabadulást várom,
Itt akarok ragadni, örökké bezárva,
Megbújva lényed egy sötét zugába.
Hallgatni szeretném szíved dobbanásait,
Felkutatni életed legféltettebb álmait,
Elsüllyedni emlékeid mocsarában,
És megmártózni a múltad zavarában.
Ismerni akarlak! Ismerni mindened!
Benned élni, együtt lélegezni veled!
Hát tépd le az álarcot rohadó énedről,
Had gondoskodjak ezentúl én sebedről!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.