ha tudhatnálak itt belül
nem lélekben csak a testben
pórusok szögletén a bőr alatt
bújócskát játszanánk mi ketten
a csont mögött maroknyi húsban
hol hártya lepi meg az izmokat
megállnánk keveset hol a part szakad
ott fejest ugranánk a semmibe
és miránk csukódna a halgige.