Altass el!
Fáradtan nézek a semmibe,
Üres a szívem egyedül vagyok,
Érzem, nem muszáj így lennie:
Altass el, újra álmodni akarok!
Félek a sötétben, hát ülj mellém,
Magányba fagyva mindenki vacog,
Mégsem kérem, hogy légy enyém,
Csak altass el, újra álmodni akarok!
Mert él bennem még a remény,
Kiűzni úgyis képtelen vagyok,
Egyensúlyozva a valóság peremén,
Altass el, újra álmodni akarok!
Óvatosan kitapint kezem,
Lassan átkarol két karod,
Így már lemerem hunyni szemem:
Altass el, újra álmodni akarok!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.