Szólj hozzám!
Üzenetem van Számodra, szólok Hozzád, Istenem,
De úgysem ér célt a szavam, hiába igyekezem.
Ordítottam nagyvilágba millió fáradt éjszakán!
Suttogtam halkan szerelmesek lágy szaván!
Írtam versben, rímbe szedve, poétáknak példáján,
Hátha úgy majd átjut a mennyország kapuján
Kopogtam én erős hittel házad kemény ajtaján,
Csak hogy fázva, könnyes szemmel elmondhassam kis imám!
De ha szavam áttör egyszer a felhők vastag vánkosán,
És nem olvad el fortyogó Napunknak izzó parazsán,
Ha nem téved el végleg a mocorgó planéták között,
Ha nem botlik meg, és tovasuhan a csillagok fölött,
Akkor kérlek, küldj nekem egy parányi bíztató jelet;
Hogy a helyes utat járom! Hagy tudjam: jó, amit teszek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.