Meddig tart?
Amikor felvillan a sötétség,
Amikor biztos a reménység,
Amikor zavaros már a rend,
Amikor hangos már a csend,
Amikor vacogsz a forróságban,
Amikor magányos vagy társaságban,
Amikor a színek elszürkülnek,
Amikor a nap helyére csillagok kerülnek,
Amikor hallgatsz, mert túl sok a mondanivalód,
Amikor éhesen tolod félre az ennivalót,
Amikor a nappalt csak Te látod sötétnek,
Amikor az ördögök őriznek,
Amikor elkezdődik a Vég,
És senki sem mentheti életét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.