Elégia
Álmomban vártál rám, vártalak,
Álmomban megláttál, megláttalak,
Álmomban öleltél, öleltelek,
Álmomban fogtad, fogtam kezed,
Álmomban velem voltál, én veled,
Álmomban szerettél, én szerettelek
Éberen nem jöttél, én vártalak,
Éberen nem láttál, én láttalak,
Éberen ölelted, Ő ölelt téged,
Éberen Őt nézted, én csak néztelek,
Éberen nem velem vagy, csak én veled,
Éberen mást szeretsz, én szeretlek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.