Csillagbarátok
Egyedül úszok az élet tengerén,
Hiába szeretném, senki sem néz felém.
Álmodok hercegről, álmodok magamról,
Álmodok világról, álmodok álmokról.
Szorítom szememet, rossz volna ébredni,
Megszoktam már itt, megszoktam szenvedni.
Sehol sem jó, én ezt már tudom,
Álmaim nem barátok, csak magamnak hazudom.
Hunyorogva nézek fel, de csak sötétet látok,
Tudtam, hogy hibázok, jobbak az álmok.
Szenvedek, fáj szívem, láz gyötri kis testem,
Édes könnyeim oldódnak a sós tengerben.
De mikor körbenézek, lám, millió csillag,
És suttogva búgják fülembe; hogy ne sírjak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.