Játékosan, kíbertérben
Ha van értelme bárminek...
majd segítenek a színek,
majd segít a betűk kavalkádja...
Körötted János, Elemér-ek,
memóriába beleférnek,
vagy csak spam-juk leszel talán.
Csak elszánás, csak betűtorna,
billentyűd merre kóborol ma,
mit üzensz, mikor és kinek.
* * *
Lehetnél talán "bolti szolga"
régmúlt szavak között botolva,
írhatnál akár középkori-ul,
ha sok ezer év fia, lánya
feltámadva kíberré válna,
és itt nyüzsögne botorul,-
felvillanna a jelzőlámpa,
lefagyna össz memóriája,-
ez a világnak tulsok lenne.
Így maradnak csak a kortársak,
ahová szavad még találhat,
csak eddig ér a kiber-technika.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.