Hőseim feltámadtak. Éltek, szerettek és feltámadtak.
Én, mint a kő vagyok. Izzó kő, ezer Nap tüze. Égből hullott.
Kiterjedés nélküli pont. Kiürült pohár.
Ha én lennék az álmok őre, tejfehér hold sütne
Ablakodban, nem Ismeretlen Feljebbvalók,
A szerető Isten nézne mindenhonnan