Görbül az aszfalt már
nem tudsz jönni felém
elmarad így a jövő
elkopnak jó örömök
körbezárt útjaidon
keringsz csak szüntelen
rossz az aszfaltozó
nem kedvez ez nekünk
némán horgadnak a fák
nem súgnak útvonalat
minden ház ködbeborul
nem látszik száma se itt
jó zavaró ez már
nincs is út csak hiba
persze azt se tudod
mely évszázadban keress