Az elégedetlenség ligetében
ahol sebesült bajnokok
sem fújják már az ébresztőt
ahol a negatív citromfák kizöldülnek
a fekete lyukban üldögélsz
hordozván kétpúpú terhedet
ahol a sebek
iszonyú űrré válnak
sóvárgásod csóvája
felkiáltójel
korbács a mondatoknak
hol az az ág
ahol a kékpapagály
rejtelmesen pislantott
hol a liget
titkos csomópontja
ahonnan
szemlélhető a szemlélhetetlen