Senki delfinjei azok
akiket vársz
a senki-ség variációi
térben és időben
ixion kerekén
szorosan a küllők között
hullatnak akár
bőrt pikkelyt piheszárnyat
nyomokat a negatív terítéken
hangtalan hangzavar
a mobil tornyokban
a senki-ség varázsát
a meg-nem-ismerhetőt
úgysem tudod túlszárnyalni
és tovaúszol a vízeken