Ami elmúlt tedd tovább
jeges szél fújja
a macskakergető egerek rétjét
boldogságkergető fiúk
hiú üzleteit
a patikákat ahol a halálos
gyógyszereket is megkaphatod
szánkóval a legmélyebb kútba
ne nézz oda
mégha káprázatos
orchideák párolognak is körülötted
mégha
mégha
ami a legjobb volt
az is mindíg megcsalt