Ami a létben található
az nemcsak szó szó szó
verssorok és filozófia
mit szórna az ember fia
az a meztelen fájdalom
a veszteség a bódulat
az elveszített fonalak
a folyosón a vakgödör
szorongás mely naponta öl
kigyókép az oldalfalon
az elveszített oltalom
te tudod hogy hová-nincsen
nem mutatta semelyik isten
megvakulva ködbe lépve
nem találsz a mindenségbe