Kocsikat veszünk
de ezek a kocsik belülről
a semmibe vannak irányítva
körül a berregés
de egyetlen út sem látható
egy rejtélyes Öregúr
fogja a kezemet
de ő is tanácstalan
a tábla túl magasan van
vagy nincs is sehol
a frissen mosott lakkozás csillog
ez a felület
a hiány csikorgása megállít
nem tudod
a forgatagnak mi a szándéka veled