világfelfordulás
kulcs letakar
bog kibogoz
hangyák émelyítik a söröskupakot
mitől a kassza bezár
nem kultiválom az olyan nebulókat akik a szomszéd ablaka
alatt fociznak
görcs izzít párhuzamot
csalódás özönlik
a robot megérzi ha energia szabadul fel
alabástrommal leplezni a kimonót
bohémek körpályán
a nyirokrendszer közegellenállás ellen véd
a gyász tarkít
nagyobb eséllyel vonzódunk a pletykálkodáshoz mint az odaadáshoz
a víz leszármazottja a kollagénnek
szétszaggatni a geometriát
óva kicsinyeit a szövetkezeti lidérchez csapódik a dogma
fonva vesszőkből kimarad az iskolából a kréta
mely nyugovást csak zaklatásban talál
trónját fosztja látomás és a gyönyörűen turbékoló térburkoló
valkűr
sorozattárából elővánszorog ki hátulról köpenyt visel azzal bujtogat majd elalél a likőrben
nyalókapálcikánk fennakad egy malomkeréken
fáj a kortalanság a nyomás alá helyezett törpülés
az ivartalanított állatok csöpp lábujjhegye
monszun idején himnuszunk elvész
a haragban
ha nem rágicsálunk grátiszt a technikai háttér elragadtatása
elektronrablóvá oxidálódik
pianínók elérzékenyülten
zárak szerkezete viharos
bukásra áll az édenkert
a vetítővásznon rigók füttye
és folyamodvány lappang a hovatartozásig
a korbács fennakadt szemhéja elkülönül a többiektől akik ínséget kaparnak
a lábnyomokra
okos zavarunkban elenyészett levéltetvek váladékát
lökd ide dáridó mert semmiféle bértábla nem érheti tetten a horpadást
ó gyerekek ha nem hallucinálhattok semmi értelme az egésznek
kikopnak belőletek a szervek
amik híven szolgáltak benneteket
a fene se érti ki könyörgött sarlókért
s ki érintheti a felhígított régenseket.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-05-21 19:49:06
Utolsó módosítás ideje: 2024-05-21 19:49:06