bennem
már soha megint mondod
melegben is kardigán azóta
az üresség fázik néha betöltöd persze
mintha nem a semmi volna
hát hová gondolsz ennyi évet
belaktam én úgy ahogy kérted
csak nekem nem maradt elég hely
persze semmit vagy mindent
így nem lehet hiába is szóltam
a hozzám vágott igazad végül
hogy is beszélhetne rólam
semmi sem látszik bennem csak az
ahogy keskenyedik ez a tavasz
beköszön aztán gyorsan vége lesz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-04-30 10:22:15
Utolsó módosítás ideje: 2024-04-30 10:22:15