A DÚS
Ki filigrán, azt a meggy nem tapodja.
Macskát etetek.
Ötletbörze, húzz bele!
Rakj tojásokat a felszínes együttlétbe.
Nihilbe vesző sámfa a sántikálás.
Kapsz tündérmesét.
A pókerarcok csak munkát adnak.
Univerzális igazolványod a kapuszárnyat kisiklatja.
A sikattyút napestig ledarálni
elsőrendű feladat.
A piacra betört a fánk.
És én macskát etetek.
Meggypiros ajkak,
szédelegjetek!
Eltántorítom a síneket, a jelosztó hányaveti figuráját
megszelídítem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-02-26 12:37:52
Utolsó módosítás ideje: 2024-02-26 12:37:52