elküldve se
ülsz a monitor előtt
levelet írsz pedig dolgozni kellene
összefolyt betűk és azon agyalsz
akinek írod most másra gondol-e
kinyomtatod hátha letörlődik
a lapokat tűzőgéppel egybeszorítod
majd jön a hajtogatás szinte kényszeresen
míg be nem fér a zsebedbe hogy
aztán ott is maradjon
leírtad el sosem küldted
egy ideig még ruhából ruhába vándorol
aztán azt hiszed már benned sincs meg
a régi fájlok letörölve a géped is új
majd egyszer megtalálod
a kinőtt kabátod zsebében lomtalanításkor
magadban olvasod fel
és azon agyalsz ha elküldted volna
melyikőtök lenne most máshol
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-09-13 15:10:02
Utolsó módosítás ideje: 2023-09-13 15:10:02