jobb híján
vigyázzban állnak sorfalat
bár lejárt az utolsó haladék
kínosan készségesek
újradefiniál a kudarc
már nincs mit tűvé tenned
idejében kellett volna
mentséget keresned
unottan bele a képükbe
ne élvezzék mennyire feszélyeznek
jobb híján megpróbálod
jelentésbe öltöztetni a hallgatást
elnéző mosolyok nyugtázzák
tudják amit tudnak
kikészíted a fehér zászlót
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-06-05 00:00:09
Utolsó módosítás ideje: 2023-06-05 00:00:09