ha élnél
egyszer csak ráérsz körbe is nézni
hátulról előre mondanám
ha még élnél hogy megéri
az egy marokból kettő rengeteg lesz
már a fény burjánzik ha még élnél
mit is szólnál ehhez
ha élnél most a szemedbe látnék
túlélni tanultam tőled ha élnél
kérdezném fáj még
hajnal van verset sírok épp belőled
sose lesz csend hallok
nem tettem rá elég földet
csak ütik egymást a mondatok
belesuttogsz te is
van amit ellökök van amit itt hagyok
az élők temetnek
nyitott szemekre koporsó sár kerül
elölről hátra mintha élnél
néznek a szavak
fedetlenül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-05-31 14:19:12
Utolsó módosítás ideje: 2023-05-31 14:19:12