veled
mintha ezeregy éve
kijutott bőven és belefér minden
veled kezdődött egy mással végződés
hogy itt maradsz nemigen hittem
veled el tudok majd beszélgetni végig
amúgy meg alig ismerek nem elváltat
már megengedem hogy egy második
gyűrűn át jobb világot lássak
szerintem ez egészséges
és azért kapok kávét is az ágyba
be kell vallanom azt is –
veled történik a dolgok megjavulása
te lettél a jószokásom’
régen a rosszakat kerestem
a súlypontok adottak voltak (kettő is)
neked meg egy tiltakozásod sem ezek ellen
mintha ezeregy éve
hogy merészen engedlek magamon át
mintha ezeregy szó…
kimondatlan érné el a célját
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-03-19 15:32:15
Utolsó módosítás ideje: 2023-03-19 15:32:15