Felemás
Felemás ez is, sose volt másik
szemem neki elhinni, hogy máskor
ez így marad, de volt benne mámor,
jobbra-balra néz, másik arc látszik.
Milyen ismerős ez is, csak máshogy,
épp, mint a tegnapok negatívja.
Néha visszanyúl, valaki hívja,
de csak szemével érhet a szájhoz.
Indul, marad, de áramlik benne,
a szíven túl, áthalad ereken,
s néha beépül a déenesbe
Felemás tudom, távolról lenne
jó nézni, vagy ha észre sem veszem,
ha azt mondom senki lett, idegen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-09-23 08:56:13
Utolsó módosítás ideje: 2022-09-23 08:56:13