annyi minden kihalt
és annyi minden nyitva maradt
nem zárja a hallgatásod
tüzelsz néma megvetéssel
fekete felhő meg sem moccan
a némaság nehéz fegyver
régóta a válladon van
én meg csak ülök itt
nem csodákra várva
azokban már nem hiszek
ideillő szavak
mindet ellőttük már
én a vadász
de a puskát te viszed