vörös felhők
vaddisznók dagonyáznak a tölgyes
lassan kipusztul egyenlő lesz
az ürülékkel kevert sárral
dobálják egymást a vadászok
töltényük elfogyott
a föld is ahol eddig éltek
romos pusztaság megdőlt
az elmélet fikció vagy valóság
senki nem tudja nem érti
az ital miért keserű mikor
alig két hete még zajlott a hegyi patak
vize kristály most vörös az eső is
a pokolból szippantja páráját a Nap
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-03-07 15:53:04
Utolsó módosítás ideje: 2022-03-07 15:53:04