a lepedő
ahogy nézte szinte várta
hogy megmozdul
de csak a szél libbentette fel a szélét
a kitárt ablak a protokoll része
a kedves szó már nem
az almazöld
most rideg és visszataszító volt
pedig szerette
úgy távozott hogy el kell felejtse
a csendet az almazöldet
a lepedő takarta arcot
az utolsó cigaretta füstjére fog ezután
gondolni
amit együtt szívtak el apjával
a kórház udvarán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-02-20 09:35:32
Utolsó módosítás ideje: 2022-02-20 09:36:49