zsebek
nadrágban mész,
hidegben szoknyához harisnya kell,
azt meg macerás fel-le húzni,
alul csupasz vagy, felül egy pulóver,
egyetlen ijedt perc,
valaki bekukucskál, körbenéz,
nem tehetsz róla, akármit mond,
hasadat nyomja egy kéz,
de te nadrágban jöttél,
otthon varrtál rá zsebeket verzióknak,
külön helye van a ráknak
és külön helye van a jónak,
ne félj, nadrágban jöttél,
mit neked arcizmok rándulása,
egyik zsebedben remény, mint puha vatta,
azt ráhúzhatod a némaságra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-24 09:52:55
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-24 09:52:55