Álomból álomba
Mintha valamire rá kellett volna jönni,
minden ismerős volt, aztán mégsem.
Mintha merev szájról akarnék olvasni,
dermedt végtagokkal kiutat keresgéltem.
Ez van olyankor, ha nappal befelé nézek,
ha nem találok egy megnyugtató sávot.
Ha szinte vakon járok csak körbe,
ha hazagondolnék, de olyat nem találok.
Nem tudtam folytonos-e az álom útja,
le lehet-e térni bárhol - ébredni gondoltam.
Úgyhogy elhoztam, ami hezitált bennem,
csak így tudtam megérkezni onnan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-11-10 12:29:35
Utolsó módosítás ideje: 2021-11-10 12:29:35