várni se
vártam hogy te is észre vedd
lehámozd rólam egy részét
vagy rámordulj és akkor ő ijed meg
én meg csak mögéd bújnék
vártam hátha elpárolog mint a düh
vártam hogy a szél a nap
hogy valami arrébb tolja
jaj vártam én sokat
hogy majd az idő
fenékbe rúgják percek órák
de átkísért a reggelen
jött velem ajtókon falakon át
aztán az idő a szél a nap
a karodban megpihenni
sóhajtani egy hosszabbat
és tudni és elfogadni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-10-27 18:02:51
Utolsó módosítás ideje: 2021-10-27 18:02:51