átkoztam a távolságot mely napról napra nőtt
munkahelyem és otthonom között
önsajnálatom már épp az egekbe szökött
amikor észrevettem valami furát:
fürge mókus futott az úton át
látványa egy pillanat volt csupán
én meg álltam letaglózva bután
majd vidámat szökkent a szívem
nem fájt akkor már semmi sem