láttuk ahogy a Katedrálison
az angyalok csipkében álltak
fényekből szőttek selymet szatént
és kő helyett könnyűvé váltak
az árnyékok messze elhajoltak
egy felhőt sem hozott az este
mi csendben vártunk a csodára
...és akkor csörrent egy teló
meglehet
valaki Istent kereste