felhőláb lábnyomán
zsibbadt lábait kinyújtja a felleg
csepergő lépte a mezőn felragyog
a napkorong még dombtetőn billeg
szivárvány alól bámulják a halkuló zajok
sötét bújik ölében fény szendereg
ívfűszállal birkózik a pára
az ég alján a bíbor vibrálva remeg
majd feloldódik a nyári éjszakába
előmerészkedve motoz a félelem
egy zuhanó meteor fényt sikít
és a felszakadt izzó ég seben
a halál apró tűzvirága virít
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-08-19 16:25:29
Utolsó módosítás ideje: 2021-08-19 16:25:29