Van egy képem rólad, a tárcámban
hordom, mindenhová magammal viszem.
A minap azon gondolkodtam, hogy veszek
egy borítékot és valamennyi bélyeget,
és feladom magamnak postán azt a képet;
butaság, tudom, de arra gondoltam, hogy
fogok örülni majd, ha viszontlátlak téged.