matek
mindig ez a francos remény
élmény lenne hogyha menne
leváltanák megfognák
legalább megfingatnák
a hihetetlen agressziót
öncélú prédikációt
manipulációt
a fiókba zárt bátor pálcikaember
akkor előbújna és felkarcolná a falra
“ szabadság”
ha csak ez lenne
de mindig van ami elrontja
itt meg ott megnyirbálja
levon összead és gyököt von
no meg összegez
a végén állandóan kijön
a hiány
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-06-09 16:10:58
Utolsó módosítás ideje: 2021-06-09 16:13:02