Édentől keletre
Nem is hinnéd, hogy gyűlöllek néha.
Nem értenéd, mit tudhatsz te erről?
Hisz te, pozíciódnál fogva, jó vagy.
Következésképp nem legyőzhető
csak azon áron, hogy a rosszat játszom.
Kihagynám. Így nincs bajom veled.
Vess, arass. Taglózd le a földet,
színarany verőfény.
Legyél nevetéssé, tébolyult örömmé,
légy pattanó rügyek golyózápora.
Sóvár földek fölött kihasadó felhő.
Zuhogjál, mint áldás. Mit bánom,
hogy nem hagysz nekem helyet.
S mert csak az lehetek, ami te nem,
ha már a kerek világ te leszel,
majd kifordítlak, mint egy zoknit,
hogy a visszájáról kezdjem el.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-04-18 11:11:06
Utolsó módosítás ideje: 2021-04-18 11:11:06