ezt figyeld (névrokon)
álltunk az erkélyen a névrokonom meg én
szőke & szőke
cigarettázva a hidegben
és nem ismertük egymást
sose dolgoztunk együtt
csak ez a futólag meg a köszönőviszony
a hátunk mögött
zajlott a céges karácsonyi buli
pukkantak a pezsgősdugók
pezsegtek a kasztok apró szendvicsekkel a kézben
néztek farkasszemet a kilóra vett angol ruhák bakancsos modelljei
éjfekete zakók és szürke kiskosztümök
kizárólagos tulajdonosaival
úrhölgy bassza meg sehogyan se fért a fejembe
hogy került a jutalmazott lányok oklevelére
x y úrhölgy és ki vagyok én
akkor méltóságos parkolóellenőr úr
ez a másik szőke meg a nagyságos furgonvezető úr
elnyomta a cigit ivott egy pohár félédes pezsgőt
hazament és
felakasztotta magát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-02-25 09:45:50
Utolsó módosítás ideje: 2021-02-25 09:45:50