akár már most is lehetne
nálam már karácsony van
apró fámra ruhát adtam
színes felfújt gömböket
szikrázó fénnyel míg pörögnek
tudom hozzám tartozik
még ez a világ
nálam már karácsony van
kalácsot raktam alája
dióm fekete száradt kátrány
fahéjat hintettem rá
az angyalok is megszimatolták
hallottam szárnysuhogásuk
az ablaküvegen át
nálam már karácsony van
sült csirkeszárnyak
üldögélnek
a kockás abroszon
narancsot bontottam
héja aszalódik a radiátoron
életet ajándékoztam
két egérnek
suttyomban beosontak
és enni akartak szegények
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-11-11 20:41:27
Utolsó módosítás ideje: 2020-11-11 20:41:27